Tjitske

 

Child'Space over TjitskeMet veertig jaar ervaring eerst als fysiotherapeut en nu als Feldenkrais practitioner beschik ik over veel kennis en middelen om mensen te helpen met problemen in hun beweging. Vanuit Feldenkrais, Intuïtieve vorming, Hypnotherapie, Bodynamic, Child’Space en Light Body heb ik me verder ontwikkeld om vanuit meerdere invalshoeken problemen te benaderen.

Vanaf 2008 heb ik me gespecialiseerd via de Child’Space Methode, gebaseerd op de Feldenkrais Methode, in de ontwikkeling van kinderen. In die training merkte ik hoe weinig ouders van de ontwikkeling van hun kind begrijpen en ook hoe weinig ik ondanks mijn kennis destijds begreep wat mijn dochter nodig had. Hoe meer ouders kunnen zien en begrijpen wat hun kind nodig heeft om zich te ontwikkelen hoe steviger en stabieler wordt de basis van hun kind. En in die basis ligt het fundament voor het hele verdere leven, waardoor latere tegenslagen veel makkelijker overwonnen worden.

Het is mijn missie geworden om problemen te voorkomen door ze niet te laten ontstaan of al heel vroeg stadium aan te pakken. Daarom ben ik verder gegaan met de Child’Space Methode, waarin ik nu ook practitioners opleid in de International Child’Space Training Amsterdam.

Met ‘Baby’s BREIN in beweging’, want zo noem ik het nu, zorg ik dat kinderen de juiste ondersteuning krijgen in die cruciale eerste levensperiode. Zo zullen ze opgroeien tot zelfstandige en sociale mensen vol zelfvertrouwen.

 

Wil je ook dat je kind de juiste ondersteuning krijgt in die cruciale eerste levensperiode? Lees dan het gratis ebook: Gelukkige baby's, gelukkige ouders!

 
Begin met het gratis ebook